Shappe (Anställd)

Om ossMattvätten i Stockholm
grundades med avsikt att tillhandahålla en förstklassig matta och möbel tvätt, till ett rimligt pris.
Var och en av våra kunder kan räkna med ett professionellt tillvägagångssätt och maximalt engagemang, oavsett om de är bostads- eller affärsobjekt. Vår affärsprincip bygger på ett långsiktigt samarbete baserat på ömsesidig respekt.


Vi vet att dina möbler kan ha ett sentimentalt värde, så vi tar alla steg i jobbet mycket noga. Vår personal har kunskapen och erfarenheten att varje form av rening utförs vansinnigt.
I 10 år har vi använt testade rengöringsmetoder som ger optimala resultat.

Vad gör oss annorlunda?

Vi vet vad du vill - Folk kan ofta inte uttrycka sig ordentligt när de inte har tillräckligt med kunskaper inom något område. Vår erfarenhet har gjort det möjligt för oss att veta exakt vad du vill och även när du inte kan uttrycka dig själv

Vi lyssnar noga - Din tillfredsställelse ligger i framkant och vi kommer att se till att dina önskemål uppfylls. Vi anser att flexibilitet och respekt är oumbärliga.


Vi möter inte genomsnittet - Den största tillfredsställelsen ger oss din entusiasm för ett bra jobbat jobb och från den första dagen har vi den här känslan varje dag.


Vi garanterar vårt arbete
Våra metoder har spenderats i flera år och garanterat levererar resultat. Vi är helt övertygade om vårt arbete, vilket gör att vi kan garantera dig detsamma.
Med Mattvätten i Stockholm behöver du inte oroa dig för oavslutat företag eftersom vi garanterar att vårt lag inte kommer att gå förrän de lovade resultaten uppnås!