Möbeltvätt

Möbel tvätt

Djupt tvätt av möbler är en process som tar bort flingor och fläckar från olika inredning i ditt hushåll,när du gör det professionellt .   Gamla möbler kan förbättra ditt kontor eller bostad vid en tvätt som görs.
Djuprengöring av möblerna kan vara problematisk, särskilt när det gäller tungt nedsmutsade ytor och fleeces som appliceras länge. Andra ord, som är äldre, gör det svårare att ta bort dem.
Dessutom rensar möblerna mycket tid och beror helt och hållet på den typ av tyg som ska rengöras, graden av loppor och deras kemiska ursprung.

 

Att ta bort flöjt från möbler är en riktig utmaning och kan - om du är professionell, som vi gör - ger dig bra resultat och ett friskt utseende av långvariga möbler.

 

Mattvätten i Stockholm erbjuder dig en säker och effektiv rengöring av lädermöbler som ger dig den ursprungliga färskheten och glansen, vilket gör din investering mer värdefull. Med regelbunden rengöring med en speciell metod för läder möbler, kan du stoppa sin fördärvliga förfall och upprätthålla ett briljant utseende.
Våra specialister identifierar noggrant hudtyperna i dina möbler och väljer därför de verktyg som är speciellt konstruerade för rengöring och avlägsnande av smuts och andra föroreningar som orsakar sköljning och skada.

 

 

Vi  Tvättar :

- Madrasser

- Soffor 

- Bil sits, Golv

- Heltäckningsmattor 

Kasta inte bort gamla möbler och spendera inte stora summor på byte av möbler. Om du vill återställa det ursprungliga utseendet på möblerna ring Mattvätten i Stockholm så gör vi jobbet åt dig!